Generalitat de Catalunya - gencat.cat
Mapa web - Contacte - Castellano -
Versio : 2.4.0B001_170622_1357

Registre d'usuari | Accesnet - Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Les universitats a Catalunya, titulacions, proves d'accés, beques i ajuts, professorat, qualitat. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)

Ajuda de la pantalla

Per què m´he de registrar?

Per obtenir una contrasenya que et permetrà accedir als serveis del portal accesnet que requereixen la teva identificació, com ara realitzar el tràmits de matrícula a les proves d´accés a la universitat i la preinscripció universitària en línia. La identificació també és indispensable per accedir a:

* Dades d´usuari

Revisar i actualitzar les teves dades personals i acadèmiques.

* Tràmits i consultes

Consultar l´estat dels teus tràmits.

* Canvia la selecció

Revisar i actualitzar els processos d´accés a la universitat en els quals estàs interessat

Registre d'usuari

Informació sobre protecció de dades de caràcter personal

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals formaran part del tractament "Candidats a les Proves d'Accés a la Universitat" responsabilitat de la Secretaria General del Consell Interuniversitari de Catalunya, amb domicili a la Via Laietana, 2, 08003 Barcelona. La seva finalitat és recollir i gestionar les dades de caràcter personal de les persones candidates a presentar-se a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) . Podeu exercir els vostres drets de l'afectat mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General del Consell Interuniversitari de Catalunya, Via Laietana, 2, 08003 Barcelona.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals formaran part del tractament "Procés de preinscripció universitària" responsabilitat de la Secretaria General del Consell Interuniversitari de Catalunya, amb domicili a la Via Laietana, 2, 08003 Barcelona. La seva finalitat és recollir i gestionar les dades de caràcter personal de l'alumnat que vol matricular-se, durant l'any lectiu, a les universitats que participen en el procés de la preinscripció universitària. Podeu exercir els vostres drets de l'afectat mitjançant escrit dirigit a la Secretaria General del Consell Interuniversitari de Catalunya, Via Laietana, 2, 08003 Barcelona.

Acceptació de la política de protecció de dades


Introducció del document identificatiu

Per registrar-te has d'introduir un identificador d'usuari que ha de ser el DNI amb lletra o el NIE. Si no tens la nacionalitat espanyola i no disposes del NIE pots fer servir el teu número de passaport. Finalment has de prémer el botó REGISTRAR-SEAvís legal | Accessibilitat | Sobre el web | © Generalitat de Catalunya